Innoverende oplossingen
voor rookafvoer systemen

Leer onze producten kennen

Onze producten

Eengezinswoningen

Bij Dinak bieden we het breedste assortiment producten voor uw huis van vandaag en morgen. Toegewijd aan innovatie en het milieu, zijn onze producten ontworpen om de veiligheid en het welzijn van uw huis te garanderen, door comfort en efficiëntie te bieden.

Collectief, diensten en industrie

Met meer dan veertig jaar ervaring hebben we bij Dinak een breed scala aan de beste oplossingen ontwikkeld, aangepast aan de behoeften van verschillende sectoren en markten. Altijd in de voorhoede in de zoektocht naar informatie, hebben al onze producten de hoogste kwaliteits- en prestatiecertificaten, waardoor hun duurzaamheid en efficiëntie wordt gegarandeerd.

Self-supporting solutions

Dinak is het toonaangevende merk in het ontwerp en de productie van de beste zelfdragende oplossingen op maat van onze klanten. Ons team van professionals begeleidt u van de eerste studie tot de ingebruikname om een product van hoge kwaliteit en ongeëvenaarde innovatie te garanderen.

Kwaliteitsgarantie

IIntegrale projecten. Engineering en architectuur.

Diensten voor Architecten Ingenieurs

Met ons projectaanbod ondersteunen wij u zowel bij de voorbereiding van de initiële studie als bij de evaluatie van de uitvoering van uw project.

Ons geavanceerde productieproces en ons team van gespecialiseerde ingenieurs creëren voor u de oplossingen op maat die door technische aanpassingen of uitvoeringsomstandigheden noodzakelijk zijn.

Breed assortiment producten voor verschillende toepassingssectoren. Certificeringen en kwaliteitsgaranties. Logistiek, transport en levering tot uw dienst. Permanente commerciële aandacht.

Diensten voor Distributeurs

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide reeks producten en systemen opgebouwd die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van verschillende sectoren en markten.

Als leider in onze branche zetten wij ons in om u te voorzien van gecertificeerde producten die uitzonderlijke kwaliteit en prestaties leveren. Onze deskundige verkoopteams zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Diensten op maat die altijd up-to-date zijn. Technische en commerciële ondersteuning in alle processen. Documentatie en hulptoepassingen.

Diensten voor Installateurs

Dinak is uw betrouwbare partner voor alle fasen van uw project, van evaluatie tot installatie. Ons deskundig technisch team adviseert u niet alleen bij de analyse, maar ook bij de volledige ontwikkeling van uw project.

Wij zijn ons bewust van de uitdagingen die veel projecten met zich meebrengen. Daarom vergemakkelijken wij berekeningen en metingen die passen bij de realiteit van uw werk en bieden wij u een uitgebreide ondersteuningsdienst.

Innovatieve producten en oplossingen op maat van de behoeften van morgen

Diensten voor Biomasse

Bij Dinak gaat innovatie hand in hand met respect voor het milieu. Wij zetten ons in om duurzame oplossingen te ontwikkelen en daarom omvat ons productassortiment een speciale catalogus van rookkanalen voor houtkachels en ketels.

DINAK nieuws