Servicios Dinak

Diensten

Wij bieden wereldwijde oplossingen, met de garantie van kwaliteitsservice, uitgebreide ondersteuning en advies aan onze partners.

Onze productspecialisatie en ons streven naar kwaliteit zijn gekoppeld aan onze institutionele aanwezigheid.


Wij bevorderen actief de normen van onze sector door deel te nemen aan verschillende normalisatie-instellingen, zoals het Europees Comité voor de normalisatie van metalen schoorstenen (waarvan de voorzitter onze CEO is), de Spaanse vereniging van schoorsteenfabrikanten (AFECH) en de Europese schoorsteenvereniging (ECA).

IIntegrale projecten. Engineering en architectuur.

Diensten voor Architecten Ingenieurs

Met ons projectaanbod ondersteunen wij u zowel bij de voorbereiding van de initiële studie als bij de evaluatie van de uitvoering van uw project.

Ons geavanceerde productieproces en ons team van gespecialiseerde ingenieurs creëren voor u de oplossingen op maat die door technische aanpassingen of uitvoeringsomstandigheden noodzakelijk zijn.

Breed assortiment producten voor verschillende toepassingssectoren. Certificeringen en kwaliteitsgaranties. Logistiek, transport en levering tot uw dienst. Permanente commerciële aandacht.

Diensten voor Distributeurs

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide reeks producten en systemen opgebouwd die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van verschillende sectoren en markten.

Als leider in onze branche zetten wij ons in om u te voorzien van gecertificeerde producten die uitzonderlijke kwaliteit en prestaties leveren. Onze deskundige verkoopteams zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Diensten op maat die altijd up-to-date zijn. Technische en commerciële ondersteuning in alle processen. Documentatie en hulptoepassingen.

Diensten voor Installateurs

Dinak is uw betrouwbare partner voor alle fasen van uw project, van evaluatie tot installatie. Ons deskundig technisch team adviseert u niet alleen bij de analyse, maar ook bij de volledige ontwikkeling van uw project.

Wij zijn ons bewust van de uitdagingen die veel projecten met zich meebrengen. Daarom vergemakkelijken wij berekeningen en metingen die passen bij de realiteit van uw werk en bieden wij u een uitgebreide ondersteuningsdienst.

Innovatieve producten en oplossingen op maat van de behoeften van morgen

Diensten voor Biomasse

Bij Dinak gaat innovatie hand in hand met respect voor het milieu. Wij zetten ons in om duurzame oplossingen te ontwikkelen en daarom omvat ons productassortiment een speciale catalogus van rookkanalen voor houtkachels en ketels.

Software

QOP (Windows)

Programma voor snelle bestellingen en offertes


Dit is een op Excel gebaseerd programma waarmee klanten op een eenvoudige, behendige en veelzijdige manier stuklijsten van verschillende productreeksen en diameters kunnen maken, begrotingen kunnen genereren of bestellingen voor onze productreeksen kunnen plaatsen.


Deze versie is compatibel met apparaten met Windows; voor MAC-apparaten kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

DINAKALC - Modulaire schoorstenen

DINAKALC is een door DINAK ontwikkeld diameterberekeningsprogramma voor modulaire schoorstenen. Het programma is gebaseerd op de Europese berekeningsnormen voor modulaire metalen schoorstenen EN 13384-1 en EN 13384-2. Berekeningen kunnen worden gemaakt voor individuele eenheden zoals ketels, fornuizen en generatoren, maar ook voor meerdere eenheden in meervoudige ingangs- of cascadesystemen.

DOP's

Certificeringen en Garanties

Montagehandleidingen

Wilt u meer informatie, heeft u vragen?

Neem contact op