IIntegrale projecten. Engineering en architectuur.

Architecten Ingenieurs

Oplossingen en projecten op maat. Professionele, persoonlijke en permanente aandacht

Met ons projectaanbod ondersteunen wij u zowel bij de voorbereiding van de initiële studie als bij de evaluatie van de uitvoering van uw project.

Ons geavanceerde productieproces en ons team van gespecialiseerde ingenieurs creëren voor u de oplossingen op maat die door technische aanpassingen of uitvoeringsomstandigheden noodzakelijk zijn.

Certificeringen, Documentatie en Technische Bestanden

Gebruik de zoekbalk of de selector om toegang te krijgen tot alle documenten en bestanden die verband houden met het gewenste assortiment.

Zoek naar een assortiment


Gebruik de selector

Software

QOP (Windows)

Programma voor snelle bestellingen en offertes


Dit is een op Excel gebaseerd programma waarmee klanten op een eenvoudige, behendige en veelzijdige manier stuklijsten van verschillende productreeksen en diameters kunnen maken, begrotingen kunnen genereren of bestellingen voor onze productreeksen kunnen plaatsen.


Deze versie is compatibel met apparaten met Windows; voor MAC-apparaten kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

DINAKALC

DINAKALC is een door DINAK ontwikkeld diameterberekeningsprogramma voor modulaire schoorstenen. Het programma is gebaseerd op de Europese berekeningsnormen voor modulaire metalen schoorstenen EN 13384-1 en EN 13384-2. Berekeningen kunnen worden gemaakt voor individuele eenheden zoals ketels, fornuizen en generatoren, maar ook voor meerdere eenheden in meervoudige ingangs- of cascadesystemen.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen?

Neem contact op