Breed assortiment producten voor verschillende toepassingssectoren. Certificeringen en kwaliteitsgaranties. Logistiek, transport en levering tot uw dienst. Permanente commerciële aandacht.

Distributeurs

Breed assortiment producten voor verschillende toepassingssectoren. Certificeringen en kwaliteitsgaranties. Logistiek, transport en levering tot uw dienst. Permanente commerciële aandacht.

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide reeks producten en systemen opgebouwd die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van verschillende sectoren en markten.

Als leider in onze branche zetten wij ons in om u te voorzien van gecertificeerde producten die uitzonderlijke kwaliteit en prestaties leveren. Onze deskundige verkoopteams zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Certificeringen, Documentatie en Technische Bestanden

Gebruik de zoekbalk of de selector om toegang te krijgen tot alle documenten en bestanden die verband houden met het gewenste assortiment.

Zoek naar een assortiment


Gebruik de selector

Software

QOP (Windows)

Programma voor snelle bestellingen en offertes


Dit is een op Excel gebaseerd programma waarmee klanten op een eenvoudige, behendige en veelzijdige manier stuklijsten van verschillende productreeksen en diameters kunnen maken, begrotingen kunnen genereren of bestellingen voor onze productreeksen kunnen plaatsen.


Deze versie is compatibel met apparaten met Windows; voor MAC-apparaten kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

DINAKALC

DINAKALC is een door DINAK ontwikkeld diameterberekeningsprogramma voor modulaire schoorstenen. Het programma is gebaseerd op de Europese berekeningsnormen voor modulaire metalen schoorstenen EN 13384-1 en EN 13384-2. Berekeningen kunnen worden gemaakt voor individuele eenheden zoals ketels, fornuizen en generatoren, maar ook voor meerdere eenheden in meervoudige ingangs- of cascadesystemen.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen?

Neem contact op