Diensten op maat die altijd up-to-date zijn. Technische en commerciële ondersteuning in alle processen. Documentatie en hulptoepassingen.

Installateurs

Diensten op maat die altijd up-to-date zijn. Technische en commerciële ondersteuning in alle processen. Documentatie en hulptoepassingen.

Dinak is uw betrouwbare partner voor alle fasen van uw project, van evaluatie tot installatie. Ons deskundig technisch team adviseert u niet alleen bij de analyse, maar ook bij de volledige ontwikkeling van uw project.

Wij zijn ons bewust van de uitdagingen die veel projecten met zich meebrengen. Daarom vergemakkelijken wij berekeningen en metingen die passen bij de realiteit van uw werk en bieden wij u een uitgebreide ondersteuningsdienst.

Certificeringen, Documentatie en Technische Bestanden

Gebruik de zoekbalk of de selector om toegang te krijgen tot alle documenten en bestanden die verband houden met het gewenste assortiment.

Zoek naar een assortiment


Gebruik de selector

Software

QOP (Windows)

Programma voor snelle bestellingen en offertes


Dit is een op Excel gebaseerd programma waarmee klanten op een eenvoudige, behendige en veelzijdige manier stuklijsten van verschillende productreeksen en diameters kunnen maken, begrotingen kunnen genereren of bestellingen voor onze productreeksen kunnen plaatsen.


Deze versie is compatibel met apparaten met Windows; voor MAC-apparaten kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

DINAKALC

DINAKALC is een door DINAK ontwikkeld diameterberekeningsprogramma voor modulaire schoorstenen. Het programma is gebaseerd op de Europese berekeningsnormen voor modulaire metalen schoorstenen EN 13384-1 en EN 13384-2. Berekeningen kunnen worden gemaakt voor individuele eenheden zoals ketels, fornuizen en generatoren, maar ook voor meerdere eenheden in meervoudige ingangs- of cascadesystemen.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen?

Neem contact op