Dinak neemt deel aan Van Marcke's Hippo Nights

Dinak is verheugd haar deelname aan de komende Hippo Nights, georganiseerd door Van Marcke in België en Frankrijk, aan te kondigen. Deze evenementen beloven leuke en spannende ervaringen te worden voor professionals uit de industrie.

Hippo Nights is een reeks van drie netwerkdagen die tot doel hebben professionals uit de sector, leveranciers en klanten samen te brengen in een vriendelijke en onderhoudende sfeer. De evenementen omvatten een handelsbeurs met tot 70 partnerstands, gratis themacatering en live entertainment. Het thema van dit jaar is "Fun Fair".

Deze avonden vinden plaats op drie donderdagen in mei en juni op drie verschillende locaties in Frankrijk en België:

-          Flanders Expo, Gent (België) op 11 mei.

-          Marche en Famenne, WEX (België) op 25 mei.

-          Grand Palais, Lillie (Frankrijk) op 22 juni.

Van Marcke, expert-distributeur van duurzame woonoplossingen op het gebied van badkamer, verwarming, ventilatie en airconditioning, organiseert deze reeks evenementen. Per evenement worden tot 350 gasten verwacht, in totaal dus 1.000 gasten, waaronder 30.000 klanten die kunnen deelnemen aan de verkoopactie.

Dinak is verheugd om zijn laatste innovaties in haarden en rookkanalen op dit evenement te presenteren en kijkt ernaar uit om met zijn klanten en partners in gesprek te gaan en een aangenaam moment met elk van hen door te brengen. Bovendien zullen klanten tijdens de week van het evenement 5% van hun aankopen bij deelnemende partners ontvangen in de vorm van Hippo Nights.

Kijk voor meer informatie over Van Marcke en de Hippo Nights op /nl/hipponights

Dinak neemt deel aan Van Marcke's Hippo Nights
Dinak neemt deel aan Van Marcke's Hippo Nights