DINAK, specialist in oplossingen voor datacenters (CPD's)

De explosieve digitalisering van de afgelopen jaren heeft geleid tot de groei van datacenters, die verantwoordelijk zijn voor de opslag, het beheer en de communicatie van gegevens. CPD is noodzakelijk voor de digitalisering van de economie en de samenleving en is wereldwijd één van de belangrijkste motoren van de digitale economie geworden.

Als essentiële dienst is het van vitaal belang om in geval van nood een ononderbroken activiteit te garanderen. Daarom maakt de installatie van generatoren het mogelijk de goede werking van de installatie te beschermen in geval van eventuele stroomonderbrekingen.

In deze context is DINAK de toonaangevende onderneming op het gebied van ontruimingssystemen voor apparatuur die wordt gebruikt in datacentra en in de telecommunicatiesector in het algemeen. Afhankelijk van de kenmerken van elk apparaat en elke installatie biedt het de volgende oplossingen:

DINAK GE+ 

Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van generatoren en biedt een combinatie van technische robuustheid en montagegemak die uniek is op de markt. Door zijn kenmerken is het een referentie in de sector:

  • Revolutionair montagesysteem tussen de onderdelen dat maximale waterdichtheid garandeert door middel van een externe afdichting, een optimaal montagegemak biedt en een eenvoudige demontage van het product mogelijk maakt. Dit innovatieve systeem voorkomt de noodzaak om kit aan te brengen en de montageproblemen die gepaard gaan met conische verbindingen. Deze laatste vereisen het tappen van de delen om de verbindingen te maken en zijn zeer problematisch bij horizontale secties en grote diameters, en gaan bovendien gepaard met deuken en dus afdichtingsproblemen.

  • Ons systeem maakt het mogelijk de thermische uitzetting op te vangen bij elke voeg, zowel bij de binnen- als bij de buitenmuren, waardoor het gebruik van ingewikkelde en dure uitzettingsvoegen wordt vermeden.

  • Uitbreidbare systemen zijn waterdicht en kunnen worden aangepast aan de bijzonderheden van elke installatie, een concurrentievoordeel ten opzichte van conische systemen.

  • Verkrijgbaar in drie diktes rotswolisolatie met hoge dichtheid: 30 mm, 50 mm en 100 mm. Maakt een optimale aanpassing aan de maximale temperatuurvereisten op de buitenwand van elke installatie mogelijk.

  • Het kan worden geleverd in roestvrij staal AISI 316L en AISI 304.

DINAK DW Flens

Een technisch robuust afzuigsysteem voor de meest veeleisende installaties dankzij zijn technische kenmerken:

  • De verbindingen zijn gemaakt met flenzen die zijn bevestigd met een V-kraag waartussen een grafietpakking is aangebracht. Een systeem dat maximale dichtheid garandeert in de meest veeleisende toepassingen.

  • Ontworpen om te werken bij zowel hoge als lage temperaturen, kan het worden aangepast aan elk type scenario.

  • Verkrijgbaar in AISI 316L en AISI 304 roestvrij staal, en in 30 mm dikke steenwolisolatie met hoge dichtheid.

DINAK, specialist in oplossingen voor datacenters
DINAK, specialist in oplossingen voor datacenters

DINAK EI120+

Modulair kanaal geïsoleerd met 100 mm steenwol, speciaal ontworpen voor de afvoer van uitlaatgassen van generatoren wanneer deze door brandcompartimenten moeten worden geleid.

Deze oplossing combineert alle voordelen van het GE+ gamma met de brandwerendheidsklasse EI120+ en voorkomt de verspreiding van vuur van binnen naar buiten en omgekeerd, zowel verticaal als horizontaal.

Ketelruimten op maat

Dinak biedt de mogelijkheid om ketelhuissecties te gebruiken in de meest veeleisende configuraties, waarbij de modulaire reeksen worden aangevuld met de veelzijdigheid en robuustheid die worden geboden door de massieve verbindingen en het brede scala aan metalen wanddiktes en isolatie van het ketelhuis, waardoor de hoogste niveaus van dichtheid worden bereikt van elk afvoersysteem op de markt.

Alle DINAK systemen zijn CE en UKCA gemarkeerd door gerenommeerde aangemelde instanties zoals TÜV. Bovendien heeft het GE+ systeem de typegoedkeuringscertificering (TAC) gekregen, een technisch veeleisende certificering die zowel door Lloyd's Register als ABS wordt afgegeven en waarmee de technische robuustheid van het product wordt aangetoond.

DINAK heeft deze vacuümsystemen met succes geïnstalleerd in talrijke projecten wereldwijd, voor het onderhoud van technisch veeleisende apparatuur zoals generatoren gebruikt in IT-infrastructuren, waardoor het de onbetwiste referentie is in zijn sector.