Specialisten in ontwerp, fabricage en installatie van schoorstenen en kanalen

Specialisten in ontwerp en productie van schoorstenen en kanalen

40 jaar ervaring
Opgericht in 1983
Top 5 in Europa
Marktleider in Spanje
40 landen 
waar onze producten zijn geïnstalleerd
18.000 projecten en oplossingen
per jaar
360 productiedagen
per jaar
24u/dag
productie
Communicatie

Communicatie met onze klanten is essentieel: het stelt ons in staat hun behoeften te identificeren en van daaruit onderzoek te doen en te innoveren om onze producten verder te verbeteren of geheel nieuwe producten te creëren.Dankzij deze dialoog kunnen wij ook oplossingen op maat leveren, zodat deze perfect aansluiten bij wat zij nodig hebben.

Innovatie

Hoewel onze ervaring ons goed van pas komt om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zijn wij voortdurend op zoek naar oplossingen die beter aangepast, nog veiliger, gemakkelijker te installeren en te onderhouden zijn.

Veiligheid en kwaliteit

In onze sector is veiligheid het allerbelangrijkste.Daarom zijn al onze producten internationaal gecertificeerd en dringen wij zelf, via onze betrokkenheid bij toonaangevende regelgevende instanties, aan op steeds hogere normen.

Service, advies en ondersteuning

Van de eenvoudigste oplossingen tot de meest complexe projecten proberen wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken: wij adviseren hen over de optimale oplossing en bieden oplossingen die gemakkelijk te installeren zijn.En ons werk stopt niet na de verkoop: wij bieden een geavanceerde ondersteuningsdienst.

Aanpassing

Ons aanpassen aan de behoeften van de projecten, de nodige wijzigingen aanbrengen volgens de markt waarin we ons bevinden, zoeken naar concurrerende oplossingen: aanpassing is voor ons de sleutel.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

De sociale en ecologische duurzaamheid van onze activiteit is een zeer belangrijke factor in elk aspect van ons bedrijf.Dit uit zich in de toepassing van zeer strikte protocollen om de veiligheid van onze werknemers te waarborgen, hun gezondheid en die van alle anderen te beschermen en een minimale impact op het milieu te garanderen.