Specialisten in ontwerp, fabricage en installatie van schoorstenen en kanalen

Specialisten in ontwerp en productie van schoorstenen en kanalen

40 jaar ervaring
Opgericht in 1983
Top 5 in Europa
Marktleider in Spanje
40 landen 
waar onze producten zijn geïnstalleerd
18.000 projecten en oplossingen
per jaar
360 productiedagen
per jaar
24u/dag
productie
Communicatie

Communicatie met onze klanten is essentieel: het stelt ons in staat hun behoeften te identificeren en van daaruit onderzoek te doen en te innoveren om onze producten verder te verbeteren of geheel nieuwe producten te creëren.Dankzij deze dialoog kunnen wij ook oplossingen op maat leveren, zodat deze perfect aansluiten bij wat zij nodig hebben.

Innovatie

Hoewel onze ervaring ons goed van pas komt om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zijn wij voortdurend op zoek naar oplossingen die beter aangepast, nog veiliger, gemakkelijker te installeren en te onderhouden zijn.

Veiligheid en kwaliteit

In onze sector is veiligheid het allerbelangrijkste.Daarom zijn al onze producten internationaal gecertificeerd en dringen wij zelf, via onze betrokkenheid bij toonaangevende regelgevende instanties, aan op steeds hogere normen.

Service, advies en ondersteuning

Van de eenvoudigste oplossingen tot de meest complexe projecten proberen wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken: wij adviseren hen over de optimale oplossing en bieden oplossingen die gemakkelijk te installeren zijn.En ons werk stopt niet na de verkoop: wij bieden een geavanceerde ondersteuningsdienst.

Aanpassing

Ons aanpassen aan de behoeften van de projecten, de nodige wijzigingen aanbrengen volgens de markt waarin we ons bevinden, zoeken naar concurrerende oplossingen: aanpassing is voor ons de sleutel.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

De sociale en ecologische duurzaamheid van onze activiteit is een zeer belangrijke factor in elk aspect van ons bedrijf.Dit uit zich in de toepassing van zeer strikte protocollen om de veiligheid van onze werknemers te waarborgen, hun gezondheid en die van alle anderen te beschermen en een minimale impact op het milieu te garanderen.

Uitgelichte projecten

CIR

Frankrijk

Enkelvoudige schouw in dubbelwandig geïsoleerd met zelfdragend binnen kanaal


Totale hoogte van 19,5 m (1 sectie)

Ø1.000/1.100 mm

Buitenwand in roestvrij staal 316L / Buitenwand in roestvrij staal 304

Kwaliteitsgarantie

Eengezinswoningen

Bij Dinak bieden we het breedste assortiment producten voor uw huis van vandaag en morgen. Toegewijd aan innovatie en het milieu, zijn onze producten ontworpen om de veiligheid en het welzijn van uw huis te garanderen, door comfort en efficiëntie te bieden.

Collectief, diensten en industrie

Met meer dan veertig jaar ervaring hebben we bij Dinak een breed scala aan de beste oplossingen ontwikkeld, aangepast aan de behoeften van verschillende sectoren en markten. Altijd in de voorhoede in de zoektocht naar informatie, hebben al onze producten de hoogste kwaliteits- en prestatiecertificaten, waardoor hun duurzaamheid en efficiëntie wordt gegarandeerd.

Self-supporting solutions

Dinak is het toonaangevende merk in het ontwerp en de productie van de beste zelfdragende oplossingen op maat van onze klanten. Ons team van professionals begeleidt u van de eerste studie tot de ingebruikname om een product van hoge kwaliteit en ongeëvenaarde innovatie te garanderen.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen?

Neem contact op